bilinredning, Inredning av husbil & husvagn samt veteranbilar i Värnamo

Tcc Cars AB utför omklädning av dynor, säten m.m. i bilar, husbilar och husvagnar

Boka tid

Klä om din bil, husbil eller husvagns inredning och dynor

Vill du förnya och förbättra din bil, husbil eller husvagns inredning? Då är TCC Cars rätt bilverkstad för dig! Vårt team av erfarna bilklädselsspecialister kan hjälpa dig att klä om din bil, husbil eller husvagns inredning och dynor på ett professionellt och prisvärt sätt.

Att klä om inredningen i din bil, husbil eller husvagn kan ge en helt ny känsla och förbättra både komfort och utseende. Oavsett om du vill byta ut slitna och tråkiga dynor eller om du vill skapa en helt unik inredning, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom omklädning

Har du en veteran hemma eller en äldre sällsynt husbil hemma som du vill renovera? Vi förstår att varje bil, husbil eller husvagn är unik, och därför tar vi alltid hänsyn till dina specifika önskemål och behov när vi utför arbetet. Vi lyssnar noggrant på vad du vill åstadkomma och ger råd och rekommendationer baserat på vår erfarenhet och expertis inom området. Med den omfattande erfarenheten och kunskapen vi besitter kan du känna dig säker att lämna över fordonet till oss för ett väl utfört arbete.

Reparation av klädsel

Är inredningen i bilen eller husvagnen sliten och i värsta fall skadad? Behöver du reparera bilklädseln? Då har du kommit rätt! På TCC Cars är vi experter på att återställa och reparera bilklädsel och inredning. 

Sätesreparation

Om dina bilsäten är slitna eller skadade kan vi reparera dem och få dem att se ut som nya igen. Vi använder högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att reparationen är hållbar och estetiskt tilltalande.

Dörrpaneler

Om dina dörrpaneler är repiga, slitna eller skadade kan vi fixa dem. Vi kan reparera mindre skador och repor, samt byta ut delar om det behövs. På så sätt kan vi återställa bilens inredning till sitt ursprungliga skick.

Takklädsel

Om takklädseln i din bil är sliten eller skadad kan vi reparera eller byta ut den. Vi använder material av hög kvalitet för att säkerställa att takklädseln blir hållbar och estetiskt tilltalande.

Nytillverkning

Behöver du helt ny klädsel och har specialönskemål? Vi tillverkar allt till din bil, husbil eller husvagn och kan erbjuda individuella lösningar utefter dina behov och önskemål.

Omklädnad av suffletter

Har du en veterancab vars sufflett är sliten eller skadad? Vi klär om och stoppar om cabrioletens sufflett så att den är återigen som ny och håller för regn och väder.

Omklädnad av tak

Innertaket kläs om på nytt med högkvalitativa material som vi väljer ut. Färg och mönstring anpassas efter dina önskemål. Vi kan även klä om taket utefter bilens originalutförande.

Omklädnad av säten & dynor

Har du specialönskemål för din veteranbil, sportbil eller husvagn gällande sätena och dynorna? Vi är experter på att klä om säten och dynor med fokus på vacker design, hållbarhet och komfort.

Omklädnad av båtkapell

Vi tillverkar båtkapell till de flesta modeller och storlekar. Oavsett om det är biminis, hamnkapell eller avancerade kapell kan vi ordna det.

Vad väntar du på?

Ring oss idag för att boka omklädning av din bil, husvagn eller husbil: 0707-367 636